TAPAHTUMAT

ALKUVUODEN 2020 TAPAHTUMIA

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan haluamiesi tapahtumien kohdalle.

Vuosikokous, siirretään myöhemmäksi
Pe 24.4. Uudenkaupungin autotehdas, peruutettu
Ti 12.5. Viking Grace -risteily, peruutettu
La 6.6. Oopperamatka Ilmajoen Musiikkijuhlille, peruutettu
Ti 16.6. Viking Amorella -risteily, peruutettu
Ma 3.8. Vierailu Bengtskärin majakalla

Vuosikokous

Vuosikokouksen aika Turun Seudun Osuuspankin konttorissa siirretään. Ilmoitamme uuden ajan myöhemmin.

Jos korona pysyy aisoissa käynnistämme syksyn toimintaa pitämällä vuosikokouksen TOP:n tiloissa elokuussa.  Ajankohtaa ei ole vielä määritelty.  Kun aika selviää ilmoitamme siitä kotisivuilla ja jos TS:n yhdistysten toimintapalsta aukee niin TS:n maanantain ilmoitus sivulla.

To 26.3. klo 16.00 on yhdistyksen vuosikokous Turun Seudun Osuuspankin konttorissa.  Käynti Maariankadulta sisäpihalle ja sieltä pankin tiloihin.  Pankin edustaja esittelee pankkia, jonka jälkeen aloitamme kokouksen, jossa on esillä yhdistyksen sääntöjen 11. pykälän määräämät asiat. Hallituksesta ovat erovuorossa Jukka Pietilä, Erkki Harjula, Esko Laine, Leo Haltsonen ja Henna-Riikka Lahtinen.
 
Tarjoilua varten ilmoittautumiset 23.3. mennessä Olavi Jokelalle jokela.olavi@gmail.com tai 0500 535 446. 

Sivun alkuun.

Pe 24.4. Uudenkaupungin autotehdas

Matka on peruutettu koronavirustilanteen takia.

Tutustumme auton valmistukseen ja automuseoon. Lähtö on Turun linja-autoasemalta tilausajolaiturista klo 9.45. Automuseoon menemme klo 11.00. Siellä meillä on opastettu kierros. Lounas on klo 12.30 tehtaalla, ja sen jälkeen tutustumme Mersun valmistukseen. Kierros päättyy klo 14.30, jonka jälkeen lähdemme kohti Turkua.

Ilmoittautumiset Leo Haltsoselle 20.4. mennessä leo.haltsonen@gmail.com tai 040 756 7757. Matkan hinta on 55 e/hlö.

Sivun alkuun.

Ti 12.5. Viking Grace -risteily Tku-Tukh-Tku

Matka on peruutettu koronavirustilanteen takia.

Lähtö klo 20.55.  Satamassa oltava viimeistään klo 20.15 mennessä.  Paluu Turkuun 13.5. klo 19.50. Hinta ikkunahytissä on 50 €/hlö 2-hh ja 70 € 1-hh.  Hinta sisältää kokoustilan tarjoiluineen, kokousesitelmän, buffet-lounaan ja päiväkahvin.  Esitelmän pitää Esko Laine, aihe on Minun isänmaani. 

Sitovat ilmoittautumiset
Aino Perelle 29.4. mennessä aino.pere(at)hotmail.com tai 0400 999 200.  Maksu yhdistyksen tilille ilmoittautumisen yhteydessä.

Sivun alkuun.

La 6.6. Oopperamatka Ilmajoen Musiikkijuhlille 

Matka on peruutettu koronavirustilanteen takia.

Musiikkijuhlilla esitetään Hiljaiset perivät maan – ooppera Lapuanliikkeestä. Säveltäjä Jukka Linkola. Libretto Tuomas Parkkinen. Päärooleissa baritoni Ville Rusanen, sopraano Saara Parkkinen ja näyttelijä Taneli Mäkelä.

Matkan hinta on 199 €/hlö. Ilmoittautuminen: Heikki Viita S-postilla: heikki viita@gmail.com tai tekstiviestillä 040 590 7047. Ennakkomaksu 100 € (pääsylippujen lunastamiseksi) ilmoittautumisen yhteydessä. Loppumaksu 99 € 6.4. mennessä. Ilmoita osallistujan nimi, yhteystiedot, mistä nousee bussiin ja mahdolliset erikoisruokavaliot.
Huom. Pysähdymme paluumatkalla pikaisesti Juustoportissa Jalasjärvellä.

Hintaan sisältyy

  • Kuljetus meno/paluu Naantali, turistipysäkki, Raisio, kaupungintalon pysäkki, Turku, linja-autoaseman tilausajolaituri
  • Menomatkalla kahvi/tee ja sämpylä Häijään Nesteellä
  • Lounas Ilmajoen monitoimintakeskuksessa  ennen oopperaa
  • Oopperalippu (päivänäytös)
  • Väliaikatarjoilu kahvi/tee ja makea leivonnainen
  • Paluumatkalla kahvi/tee ja sämpylä TeiTuvalla

Sivun alkuun.

Ti 16.6. Viking Amorella -risteily Tku-Tukh-Tku.

Matka on peruutettu koronavirustilanteen takia.

Lähtö klo 8.45. Satamassa oltava viimeistään 8.15. Paluu Turkuun on 17.6. klo 7.40. Hinta ikkunahytissä on 34 €/hlö 2-hh ja 39 € 1-hh.  Hinta sisältää kokoustilan, buffet–lounaan ja päiväkahvin.  Pidämme arpajaiset, ottakaa pieni arpajaislahja mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset Aino Perelle 4.4. mennessä aino.pere(at)hotmail.com tai 0400 999 200.  Maksu yhdistyksen tilille ilmoittautumisen yhteydessä.

Sivun alkuun.

Ma 3.8. Vierailu Bengtskärin majakalla. 

Tutustumme saareen ja sillä olevaan majakkarakennukseen.  Majakan tornista voi ihailla merimaisemaa kauaksi avomerelle.  Saarella asui aikanaan vakituisesti majakan henkilökuntaa ja siellä oli jopa oma koulu, jota henkilökunnan lapset kävivät. 

Matkan hinta on 110 €, joka sisältää bussikuljetuksen, merikuljetuksen ja lounaan sekä kahvin tai teen, sekä opastuksen.  Maksu yhdistyksen tilille ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautumiset Jukka Pietilälle 15.7. mennessä mieluummin tekstiviestillä puh. 040 341 7574.   Lähtö Turun linja-autoasemalta tilausajolaiturista klo 8.00.

Sivun alkuun.